1032463.jpg

Myllymuksujen siilibambusta mekko. Idea tähän lähti täältä. Kiitos Sanna, mun täytyy varmaan hankkia sitä raidallista bambujoustofroteetakin. =)
Kaava tähän mekkoon on tehty tuosta yöpuvun paidan kaavasta, kun ei mistään lehdestä löytynyt pitkähihaisen mekon kaavaa. Aamulla paljastui totuus, kun neiti hukkui mekon leveyteen. Tässä vaiheessa meinasi epätoivo iskeä, kun aina ompelut menee pilalle siinä vaiheessa, kun niitä pitää alkaa muokkailemaan. Tämä kuitenkin onnistui, kun leikkasin raakasti hihat irti ja kavensin olkapäältä ja helmaa kohti. Kiinnittin hihat uudestaan ja tästä tuli oikeasti hyvä! Ehkä se minäkin opin joskus... Helma on vähän vinksallaan kuvioon nähden, mutta olkoon. =)

Uutta kangastilausta pitäisi ilmeisesti suunnitella, kun Miro haluaa punaisen pallopaidan missä on valkoiset pallot, Jesselle pitäisi kuulemma tehdä turkoosi. =)

Ja pitää ilmeisesti ne kutimetkin kaivaa taas esille, kun tuli tarve saada Ronjalle ruskearaidalliset pitkälahkeiset villikset ja Miro haluaa kuulemma oranssin pipon.