1401800.jpg

Tämän päivän saldo. Tätä takkia olen suunnitellut kauan, mutta vuorikangas on puuttunut, ja kangaskauppaan en ole kerennyt ennen eilistä ja eilen vihdoin sain ostettua tuota vaaleanpunaista lakanakangasta vuoreksi, sekä vinonauhaa jonka ompelua pitäisi harjoitella aika lailla, kun ei meinaa onnistua. Voi, että tykkäänkin tuosta kankaasta. Se on huuto.netistä ostettu, vanha verho joita ostin kaksi kappaletta. Kangasta on siis vielä vaikka kuinka paljon jäljellä, saa nähdä mitä siitä keksin, vai laitanko kiertoon loput. Mekko Ronjalle voisi olla kiva.

Kaava takkiin löytyy Ompele lapselle 0-4 v-kirjasta, muokkasin vähän noita etukappaleita ja tein erilaisen hupun mitä ohjeessa oli. Tuo kirja on muuten aivan ihana. Se löytyi kirjaston varaston perukoilta, ilmiesesti on niin vanha kirja, että ei juuri enään ole lainassa. Kirja on täynnä aivan ihania vaatekaavoja. Täytyy varmaan jatkaa laina-aikaa. =)

1402490.jpg

1402492.jpg

Tässä pari kuvaa takista tytön päällä. Kuvat ei oikeasti anna oikeutta, oikeasti se on niin ihana, että tekisi mieli tehdä itselle samanlainen. Pojillekin olisi kiva saada, jos vain kangasta löytyisi. =) Tuo huppu on aivan huippu, en kadu yhtään, että tein erilaisen kuin ohjeessa. Alkuperäisessä ohjeessa se oli paljon pidempi.