Juu, meille ei ole tulossa nelosta valitettavasti ainakaan vielä. =D Vaipat on Ronjan vauvalle jota tyttö hoitelee nykyään vähän turhankin innokkaasti. Nimittäin toissa yönä herättiin kahden aikaan kun neiti työnteli nukenrattaita pitkin käytävää. =)

1672296.jpg

Kaava on itse piirretty ja ensimmäisestä tuli niin justiinsa, että tein toisesta vähän isomman.

Pojat haluaa, että teen nukelle kantoliinan. Pitää jostain katsella kangasta ja renkaat jos tekisi rengasliinan. Toivottavasti into pysyy läpi elämän ja pojat kantaa omia vauvojaan sitten joskus liinassa, ainakin siihen suuntaan on kovasti koitettu kasvattaa. =)

Vaippojen lisäksi eilen illalla liina sai uuden elämän kietaisupaitana. Tästä tuli minun mielestä tosi kiva. Sattu nuo kukkakuviotkin tuonne helmaan niin, että kiertää koko paitaa. Ronjakin tykkäsi.

1672303.jpg

Pitääkin urakalla alkaa ompelemaan, kun koulun alettua tuskin kotona on kauheasti aikaa. Ensimmäisenä vuonna onneksi on varmaan hyppytunteja kun osat aineista saan hyväksiluettua, joten pitää kysellä saako ajan käyttää hyödyksi ja ommella koulun koneilla. =) Mulla on jo itseasiassa päättötyöideakin valmiina, mutta se pysyköön salassa sinne kolmen vuoden päähän. Toivottavasti se hyväksytään sitten aikoinaan, niin saan yhden haaveeni toteutettua. =)

Tässä vielä kuva paidasta takaa. Tyttö lempipuuhissaan, työntelee nukenrattaita. =)

1672321.jpg